Vol!! t/m juli 2024. Weer volop genieten van het leven met je hond? Boek een 1-op-1 coachingstraject -> BarksBehaviour.com

Interne hondentraining:
Ik train je hond voor je!

Waarom interne hondentraining?

Een druk leven én een hond met gedragsproblematiek is een enorme uitdaging. Een gedragsprobleem oplossen is al lastig genoeg! Of misschien is het voor jou nodig dat je hond specifieke gehoorzaamheidsoefeningen kan uitvoeren, die voor jou als eigenaar lastig te trainen zijn? In sommige situaties kan het ook gevaarlijk zijn voor een hond met gedragsproblematiek om in de thuissituatie te blijven, bijvoorbeeld als je een border collie hebt die je kinderen drijft.

Hoe werkt het?

Wanneer je je hond brengt, leeft hij/zij bij ons in huis samen met onze honden. Hij/zij draait mee in onze dagelijkse routine en wordt naast de trainingen uitgelaten en gevoerd. Wij nemen maximaal 1 hond per keer aan voor interne training zodat we zeker weten dat jouw hond genoeg aandacht en training krijgt.

Van tevoren geef ik je een schatting van hoeveel tijd ik denk nodig te hebben om het vooraf besproken doel te bereiken. Training van gedragsproblematiek duurt gemiddeld 5 weken, maar kan variëren per hond en per probleem. Per week kan ik werken aan ongeveer 1-5 skills, afhankelijk van de hond. Je mag je hond ten alle tijde bezoeken en je bent altijd welkom trainingen bij te wonen (!).  Ik stuur je wekelijks updates over hoe het met je hond gaat en welke vooruitgang we zien. Voordat je je hond ophaalt, plannen we een paar trainingssessies in. Deze zitten bij je pakket in zodat je de training zelf thuis kunt onderhouden.

Geïnteresseerd?

Check de soorten training hieronder om te kijken of wij ‘problemen’ trainen waar jouw hond hulp nodig heeft of stuur een bericht! Onze locatie bevindt zich in het Noorden van Nederland (Friesland). Je kunt de Interne training ook combineren met een vakantie. Zo kun jij met een gerust hart op vakantie en wordt je hond voor je getraind.

*Neem voordat je deze dienst boekt contact op om zeker te weten dat er plek is en dat jouw hond geschikt is voor de interne training.

Deze dienst is voor honden van 8+ weken oud.

Voorwaarden:
– Je hond kan een paar uur alleen zijn in de bench
– Je hond is gecastreerd (nvt bij pups)
– Je hond is niet angstig en/of agressief naar bekende honden in huis

(Omdat de Interne Trainingshonden op dit moment nog bij ons in huis meedraaien, kan ik op dit moment helaas geen ‘hoog-risico’ honden zoals rottweilers, staffords etc. aannemen vanwege de samenstelling van mijn roedel).

Trainings
gebieden

 • Trekken aan de lijn
 • Bezitsagressie
 • Reactief gedrag
 • Reisproblemen
 • Hyperactiviteit
 • Benchtraining
 • Hier komen
 • Impuls Controle
 • Gehoorzame Huishond
 • Stadstraining
 • Openbaar vervoer training
 • Clicker Training
 • Truc/sport basis

Prijzen

Interne Training pakket

€2000,-

3 weken interne training

2x 30 minuten follow-up sessie via videochat

6 weken volledige online support

Op maat gemaakt, geschreven schema voor jou om thuis verder te trainen.

Interne Hondentraining
(Per week)

€750,-

1 week interne training

1x 30 minuten follow-up sessie via videochat

1 week volledige online support

Op maat gemaakt, geschreven schema voor jou om thuis verder te trainen.

Interne Hondentraining
(Per dag)

€75,-

1 dag interne hondentraining

1 week volledige online support

Op maat gemaakt, geschreven schema voor jou om thuis verder te trainen.

Na deze training zal je hond de skills of de basis van skills bezitten die we vooraf hebben besproken. Je hond zal alle tools gekregen hebben om zich op een manier te gedragen die jij graag ziet. Jij zult een wereld van informatie hebben ontvangen over hoe een bepaald probleem aan te vliegen, hoe jouw specifieke hond te trainen en je krijgt een op maat gemaakt trainingsprogramma om thuis mee aan de slag te gaan. Zo heb jij alle benodigde tools in handen om het door mijn getrainde gedrag te kunnen onderhouden!

In je Interne Trainingspakket zit de interne training van jouw hond, een op maakt gemaakt trainingsprogramma voor jou & je hond om thuis mee verder te gaan én 2 privé follow-up lessen om ervoor te zorgen dat jij en je hond ontzettend veel plezier beleven aan de training!

Scroll naar boven