Diensten voor honden

Van Hond KeuzeHulp tot samenwerkingen!

powdershoot-23-scaled.jpg

HondKeuze Hulp

Yes, een nieuwe hond! Welke hond ga je kiezen? Welke hond past bij jou, je levensstijl en je gezin?

Of je nu opzoek bent naar een pup, een asielhond of een hond uit het buitenland, wij helpen je de perfect passende hond te vinden. We maken een uitgebreid rapport voor je waarin we omschrijven wat voor hond het beste bij jou zou passen, met suggesties voor fokkers, asiels en/of stichtingen. Heb je een hond gevonden en vraag je je af of deze hond goed bij je past? We maken ook rapporten gebaseerd op de informatie over deze hond én jouw leven en kijken dan of het een goede match zou kunnen zijn!

powdershoot-56-scaled.jpg

Telefonisch consult

Ontworpen voor mensen met niet-complexe problemen die opzoek zijn naar bevestiging, tips & tricks, advies of een duwtje in de juiste richting.

Soms heb je zoveel methoden aangereikt gekregen en weet je door de bomen het bos niet meer te vinden. En soms ben je zelf al een heel eind op weg, maar vraag je je af of je alles wel goed doet.

AJ-Bakkeveen-22-juni-2020-3-scaled.jpg

Product reviews

Opzoek naar hondenmensen om jouw gave product aan te laren zien? Kies onze ‘Product review’ optie! Jij stuurt ons ene product op en wij testen het uitvoerig, maken een YouTube filmpje, een aantal foto’s, een gedetailleerde blog over je review en een post op onze Instagram wall & in onze stories waarin wij jou taggen! Kies onze
product review optie! We maken een YouTube video, schrijven een blog en een
Instagram post over jouw product en hoe we het hebben ervaren!

Samenwerkingen

Naast trainen spenderen we veel tijd aan het zoeken naar de beste voeding, tools & producten voor onze honden. Of dat nu brokken, KVV, winterjassen of canicross leggings zijn. Wij nemen het vinden van de juiste producten erg serieus!

Heb jij een gaaf product dat aansluit op onze filosofie en het leven van onze honden en de honden van onze klanten een beetje beter of leuker gaat maken? Wil jij ons graag als ambassadeur voor jouw product? Stuur ons een bericht en vertel ons waarom jouw product perfect bij ons zou passen of check de pagina over samenwerkingen om te kijken wat wij voor jou kunnen betekenen!

Scroll naar boven