Algemene voorwaarden

GirlwiththeBarks algemene voorwaarden

Boeking beleid

– Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW
– Volledige betaling moet voldaan worden bij boeking
– Als je de boekingspagina verlaat en later terugkomt, zal je plaats niet gereserveerd worden We zijn niet verantwoordelijk voor het feit dat plaatsen in de tussentijd opgevuld kunnen worden.
– Reiskosten zijn 0,34 cent heen en terug van GirlwiththeBarks (Drachten)
– Parkeerkosten zijn niet inclusief en moeten voor face-to-face sessies voldaan worden. Deze variëren afhankelijk van beschikbare paarkeerplaatsen in jouw omgeving.
– Wanneer je een online pakket boekt, kun je bij boeking de tijd & datum van de eerste afspraak kiezen. Na de boeking kun je inloggen en de rest van de lessen invullen op een tijd & dag die jou goed uitkomt.
– Alle lessen uit pakketten behalve TrickDog lessen moeten binnen 60 dagen na aankoop ingevuld worden om het beste resultaat uit je training te kunnne halen.
– Alle lessen uit de TrickDog pakketten moeten binnen 90 dagen ingevuld worden om het beste resultaat uit je training te halen.
– Bij boeking ontvang je een email met de bevestiging van je aankoop
– Het is de verantwoordelijkheid van de klant om op tijd te komen, op de juiste datum te verschijnen en op de juiste plaats te verschijnen voor Face-To-Face & online afspraken.
– Het is de verantwoordelijkheid van de klant om ervoor te zorgen dat elektrionisch apparaten opgeladen en werkend zijn voordat een online sessie begint.

Trainingsbeleid

– Arriveer ten minste 5 minuten eerder dan de sessie begint
– Zorg ervoor dat je begrijpt hoe videochats werken voor een online sessie als je daar nog niet van op de hoogte bent Wij zijn niet verantwoordelijk voor technische problemen aan de kant van de cliënt.
– Zorg ervoor dat je ruimte hebt opgezet om je elektrische apparaat neer te zetten zodat ik zowel jou als je hond kan zien tijdens online lessen. Neem contact met ons op als je het niet zeker weet.
– Je erkent dat je weet hoe laat, wanneer en waar je training plaatsvindt als je een sessie hebt geboekt.
– Zorg ervoor dat je goed voorbereid de les start, dus genoeg beloningen en speeltjes, zo nodig een riem en als je gekozen hebt voor online training een plek van ten minste 9m2 met zo weinig mogelijk prikkels en afleiding.

Interne Training beleid

– Lever voor de aanvang van de interne training de compleet ingevulde vragenlijst aan
– De hond die komt voor interne training voldoet aan de voorwaarden zoals medegedeeld voor aanvang van de training: minstens 2 uur alleen kunnen zijn in de bench, algemene basisopvoeding zoals met rust laten van meubels etc. is aanwezig (mits anders overlegd), hond is niet agressief naar bekende honden of mensen.
– Als tijdens de interne trainingsperiode blijkt dat hond langer dan een aaneengesloten periode van 3 dagen niet voldoet aan vooraf gestelde voorwaarden, kost dat €200,- per week dat de hond niet voldoet aan gestelde voorwaarden óf kan de eigenaar de hond weer ophalen met restitutie van 15% van het resterende betaalde bedrag over de resterende weken training.
– Eigenaar brengt mee: kleedje voor de plaats, ruim voldoende voer, een lijst met eventuele allergieën, speeltjes voor de hond, een y tuig, een halsband en een korte lijn.
– Het resultaat van de interne training hangt af van de mate waarin het plan thuis gevolgd wordt.

Annuleerbeleid

– Als je niet in staat bent een sessie bij te wonen, annuleer deze dan 48 uur van tevoren om in aanmerking te kunnen komen voor terugbetaling of opnieuw inplannen van de afspraak. Je kunt afspraken annuleren in je account
– Als je niet 48 uur van tevoren je afspraak annuleert, zal je sessie gezien worden als een gemiste training.
– ALs je je afspraak 48 uur voordat deze plaatsvindt annuleert, kun je een nieuwe datum & tijd kiezen.
– Gehele pakketten kunnen niet worden geannuleerd of terugbetaald, alleen opnieuw ingepland.
– Gemiste trainingssessies kunnen niet opnieuw worden ingepland of terugbetaald
– Alternatieve data of terugbetaling is niet mogelijk als er niet voldaan wordt aan de algemene voorwaarden.
– Als een sessie moet worden afgezegd vanwege het weer of opgelegde maatregelen door de overheid, zal deze opnieuw worden ingepland.
– Als de instructeur niet beschikbaar blijkt op de dag & tijd van de sessie vanwege omstandigheden, zal deze opnieuw worden ingepland of terugbetaald.

Communicatie

– Als je gekozen hebt voor een pakket met volledige online support, zul je een apart emailadres ontvangen die alleen bedoeld is voor de volledige online support gedurende jouw pakket. de voorwaarden van de volledige online support zullen alleen van toepassing zijn als je dit specifieke emailadres gebruikt. Deze zal tijdens de eerste sessie gegeven worden.
– Als je volledige online support hebt, kun je me wanneer dan ook mailen met al je vragen. Ik zal je vraag binnen 2 werkdagen beantwoorden.
– Girlwiththebarks prefereert email als communicatiemiddel.
– Handtekeningen zijn niet nodig bij het starten van een contract, verbaal, geschreven of andere vormen van communicatie zijn bindend

Trainingsgarantie

– GirlwiththeBarks is niet verantwoordelijk voor de uitkomsten van de training Het is de verantwoordelijkheid van te klant zich in te zetten voor het trainingsprogramma, consequent te trainen en gebruik te maken van gegeven advies. Wanneer klant dit niet doet, kan dit resulteren in het niet behalen van gestelde doelen.
– Succes wordt behaald door hard te werken, je commiteren aan je doel en doorzettingsvermogen te tonen. Wij zullen je voorzien van de best mogelijke coaching en vragen je hier gebruik van te maken!

Covid-19

– Bijna al onze diensten zijn online beschikbaar We adviseren je lessen zoveel mogelijk online te volgen om de verspreiding van Covid-19 tegen te gaan.
– Wij zullen bij face-to-face sessies geen handen schudden en ten alle tijde 1,5m afstand houden
– Als instructeur of klant symptomen van Covid-19 vertoont, zullen sessies opnieuw worden ingepland of verschoven worden naar een online platform.
– Maskers zijn optioneel

Scroll naar boven