#ProductReview AniCare Joint Care Het ultieme supplement voor de gewrichtsgezondheid van je (actieve) hond!

Als Universitair afgestudeerd Gedragswetenschapper en Gediplomeerd Hondengedragstherapeut sta ik altijd open voor nieuwe manieren om het welzijn van mijn jongens te verbeteren. Een paar weken geleden vroeg AniCare me hun product Premium Joint Care uit te proberen, een supplement dat de gewrichtsgezondheid van honden zou verbeteren.

Ik was in eerste instantie best sceptisch. Mijn honden zijn altijd fit en actief geweest, dus verwachtte ik geen (grote) wonderen. Bovendien gaan ze jaarlijks naar de fysiotherapeut en vertonen ze geen tekenen van gewrichtsproblemen. Maar soms is het de moeite waard om verder te kijken, en dat is precies wat ik heb gedaan.

Maar….kieskeurige eters. Twee van mijn honden zijn echte fliepels met koekjes, snoepjes en eten, en mijn 10-jarige kleine hond wilde het supplement in eerste instantie alleen eten als ik het in kleine stukjes brak en dan ook alleen omdat ik het zo graag wilde. Gelukkig zijn de AniCare Premium Joint Care supplementen zacht en makkelijk te breken, waardoor ze makkelijk te kauwen zijn voor oudere honden. Ziggy vond na stukje 3 dat ze toch echt wel lekker waren en at ze verder elke dag blij kwispelend op. Mijn andere kieskeurige eter had somehow geen enkel issue en wilde ook wel méér dan zijn 2 per dag.

Mijn 10-jarige dwergpinscher begon het afgelopen jaar wat langzamer te worden en sprong voorzichtiger. Ik dacht; logisch, hij is immers als 10. En het is maar een klein verschil. Suprise, suprise dus dat na een week dagelijks 1 AniCare Premium Joint Care snoepje het wel leek alsof Ziggy een tweede jeugd in ging. Hij knalde weer weg bij het afklikken van de lijn en sprong ineens weer vol vertrouwen en enthousiasme op/tegen van alles en nog wat (en mij). Hij begon zelfs weer meer te spelen met de andere honden, iets wat hij al een tijdje niet meer had gedaan. Het was echt gaaf om te zien hoe hij weer helemaal zijn jongere zelf werd.

Wat me echt over de streep trok om AniCare Premium Joint Care te proberen, was de samenstelling van het supplement. Als iemand die zelf glucosamine en chondroïtine gebruikt vanwege snel pijnlijke knieën, weet ik dat deze ingrediënten heel erg helpend kunnen werken. AniCare Premium Joint Care bevat deze essentiële ingrediënten en nog veel meer, allemaal ontworpen om de gewrichtsgezondheid van honden te ondersteunen.

Als hondenliefhebber en hondenprofessional, voer ik alleen producten waar ik volledig achter sta. AniCare Premium Joint Care heeft me enorm blij verrast en heeft mijn 10-jarige hond een extra positieve boost in het leven gegeven. Daarom raad ik het ten zeerste aan aan andere hondenbaasjes die het welzijn van hun fantastische hond willen verbeteren.

Als je op zoek bent naar een geweldig supplement voor gewrichtsgezondheid, kun je op mijn link klikken voor een speciale 20% korting (want we blijven Nederlanders, am I right? Korting, korting!).

Volg me op Instagram voor meer info en updates over mijn ervaringen met AniCare Premium Joint Care. Samen kunnen we onze honden de beste zorg geven die ze verdienen!

Scroll naar boven